5 comments on “Clipe de vacanta | Mallorca

 1. pregatesc o prezentare ampla in mai multe posturi. So, in curand vin toate, ca din pacate ziua are doar 24h :-((((((

 2. incepand cu 1 iulie (tva 24%) wizz a reusit sa negocieze cu aeroportul cluj ca pasagerii lor sa se deplaseze pe jos pt imbarcare. pretul biletelor nu a avut de suferit dupa majorarea tva. cred ca pt fiecare autobus era perceputa o taxa de 70 euro pe care noi pasagerii o plateam. eu unul prefer sa merg pe jos pana la avion si cu banii in buzunar decat sa stau inghesuit intr un autobus cu banii dati pe bilet 🙂
  scaune inghesuite? la wizz??? no way. check airfrance or nouvelair or delta or … am 1,91 m si trust me it’s ok… my opinion
  orele se dau cu exactitate . corect. eu zic ca la ora 6 toti pilotii din cele 3 airbusuri erau in cabina asteptand pasagerii. nu din vina wizz se intarzie. poate pasagerii cu diversele lor probleme, poate angajatii companiei de handling poate diverse restrictii pe ruta sau la destinatie dar nu cei de la wizz. garantez ca ei erau in avion de la ora 0530 asteptand sa va imbarcati.
  esalonarea minima la plecare intre 2 avioane este de 1 minut in anuminte conditii. cum ar fi fost sa scrie ca wizz de palma are decolare la ora 6 si 2 minute, cel de treviso la 6 si 1 minut iar celalat la ora 6 si 3 minute? pt a fi mai lesne de inteles au ales ora 6 pt toate.
  concluzia e ca mai bine ne uitam la oile noastre si le lasam pe ale wizz sa pasca in continuare ca pana acum nu au facut decat sa le deschida ochii si mintea celor mioritice. 🙂

  • Sa le iau pe rand:
   1. Imbarcarea cu/fara autobuz
   Adu-ti aminte cand am povestit dupa Rhodos de imbarcarea cu autobuz si am facut mishto ca te plimba trei pasi cu busul. Problema mea nu era de faptul ca nu m-au dus doi metri cu busul, ci pur si simplu a fost distractiv cum ne-au manat pe platforma, fiind foarte multi! Nu am ratat ocazia sa facem mishto cu acel “muuuuu!”
   Foarte bine ca au negociat cu aeroportul cluj, dar la cat am platit pe bilete, cativa euro pe care ii dadeam nu ii mai simteam. Mai stau in buzunar, e drept, dar in cazul meu nu mai conta.
   2. Confortul. Am zburat anul trecut tot cu un Airbus A320. Cu mult mai mult loc inauntru. Vic e un pic mai mic ca tine si nu si-a putut misca picioarele deloc trei ore. A stat cu genunchii proptiti in scaunul din fata. Scaunele au buretele foarte subtire, nu se rabateaza si ca atare stai cocarjit. Nu am zburat cu prea multe companii, dar la toate celelalte a fost mai comod.
   3.

  • 3. Nu a fost vorba de intarziere, intamplator pe noi ne-au imbarcat primii, si am zburat la timp. Pe ceilalti nu. Nu a fost vb de 1 min diferenta. Cand am ineput sa rulam, ceilalti erau inca pe platforma. Vb ca atare de 10 min mai degraba. Deci: 06.00, 06.10, 06.20….suna normal, nu.
   In concluzie, wizz-ul inlesneste niste destinatii, dar la cat platesti uneori pe bilete te astepti la mai mult…cel putin eu. M-a dus insa intr-o vacanta frumoasa si inchid un ochi…doar unul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s