9 comments on “Levi

 1. Si, ce vrei sa spui, mai clar, ce pararere avem noi/eu?…
  Eu ti-am scris deja despre meseria noastra cateva “chestii”, o mica parte din ceea ce cred… Bref, “cat traieste omul invata”, si stim toti asta, dar nu ne gandim destul uneori la ce spun vorbele din batrani… Oricum, chiar daca ai carte/scoala si nu stii scoala vietii si/ te feresti sa o stii pentru ca ai bani/crezi ca n-ai nevoie de mai multi/crezi ca ai destui si nu-i mai vrei pentru ca asa si s.a.m.d., ca mijloc nu ca scop, sau invers, cazul rau, cu 666. Se poate, candva, la un anume moment/tot timpul, sa realizezi ca unii care stiu meserie mai bine decat stii tu, iti pot demonstra contrariul…poate doar asa de ciuda/asa vor, poate din alte motive, ale lor… Eu nu stiu, e treaba fiecaruia dintre noi sa se gandeasca si… sa ia decizii, oricand, in orice clipa… as zice in special in momentel cheie… ce crede ca este mai bine, si, indiferent de rezultat, sa isi asume raspunderea pentru decizii, dar si pentru fapte, oricare ar fi ele! In orice caz, un lucru este cert, si, pentru mine, asa a fost dintotdeauna, si asa va fi; asa am invatat de la parinti ca “meseria e bratara de aur”, nu crezi? Spune, fi curajoasa!

  • Nu am inteles mare parte din comentariu, imi pare rau…respectiv nu am inteles care e legatura intre postul meu si comentariul. Postez o serie de imagini cu oameni din jurul meu, din viata de zi cu zi, carora le atasez o scurta povestioara despre personajele prinse in imagini….pentru ca am descoperit fotografia portret si pentru ca ma intereseaza pe moment. Nu e nici un mesaj ascuns, nu are legatura cu meseria mea, nu transmit experienta sau invataturi de la parinti. Imi arat doar fotografiile. That’s it!

  • mergi la culcare ca poate ai prea multe etnobatanice sau beri,nu te baga unde nu fierbe oala,vechi proverb romanesc

   • cred ca ar trebui sa respecti tu indicatile pe care le dai,pa si fa comentarii acolo unde fierbe oala ta

 2. Salut, Alex!
  Multumesc pentru acest post cu Levi. In sfarsit, apare si el pe net (putin mai relaxat), ca altfel nu apuca :). Ar fi haios sa mentionezi cateva dintre sintagmele despre care spuneai, ca stiu si eu cateva. Am aflat de pagina ta de la Bogdan Stuparu. Ii multumesc si lui. Super reusita poza! Astept si altele! Si daca vei avea timp, o s-o aducem si pe Lisa la pozat, ca, deh… acum ea e vedeta!
  Multumesc!

 3. Servus Andreea!

  Multumesc de vizita si ma bucur ca te-a incantat fotografia cu Levi. Am descoperit o pasiune pentru fotografia portet in ultima vreme si prind pe toata lumea in jurul meu. Cu Levi am o serie intreaga, din care una singura a trecut de check-ul lui (si nu cea care am publicat-o, desi am insistat ca cele in care zambeste sunt cele mai reusite). Le-am facut pentru pagina de staff a site-ului firmei. Am sa ti le trimit pe toate impreuna cu ultimele serii de House. Cat despre vedeta voastra, cu mare drag am sa o fotografiez daca vreti 🙂
  Spor, voie buna si salutari!

  • Salut!

   Hop și eu de peste țări… mări nu sunt între noi :)). Frumoase cuvinte, frumoasă poză! Sunt de acord cu Andreea că ar fi frumos să-l citezi… nu de alta dar mi-e dor :)), dacă nu-l aud măcar să mi-l imaginez :)).

   Allez, la bisette!

   • Multumesc Paul!
    Imi voi scoate primul caiet dicositiganas din raft, cel in care am consemnat zicalele lui Levi in noptile petrecute la birou inainte de predarile la stadion si pentru ca le vreti publicate am sa le postez…cu accordul autorului evident.
    Salutari de acasa catre meleagurile ce te gazduiesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s