One comment on “Despre dezvoltarile imobiliare

 1. Si?, nu ne spui si noua cum este “cotidianul” in tara lui Goethe?
  Macar sa aflam cateva impresii/IDEI plauzibil(e) de implementat la noi, CU SUCCES, BINEINTELES … desi stim (toti?) ca ROMANIA nu poate fi nici GERMANIA, nici UNGARIA…… sau oricare alta natiune europeana sau de pa mapamond…Ce sa mai facem, ca de atatea modele sociale/ nationale/s.a.m.d… nu mai stim in ce tara traim, parca…eu am impresia, desi nu vreau sa ma lansez in polemici de identitate nationala (ca nu face exact subiectul)…… ca ar trebui sa incepem sa ne lansam si NOI, macar acum, ca altfel… se poate sa ajungem sa invatam obligat ungureste… si nu-i normal deloc, ca nici ei nu vor sa invete romaneste corect de atatia ani!
  Si NU cred ca s-ar pune problema ca n-am vrea sa invatam, ca stii “daca-i ordin cu …”, sau ca nu ne-ar place, macar asa, de “hobby”, dar stim ROMANESTE suficient de bine, SUNTEM toti ROMANI IN ROMANIA inca, si, daca unii cred ca nu stim si ca nu avem istorie (A ARHITECTURII, evident- secventa a tot, dar una FOARTE IMPORTANTA, NU), avem INCA oportunitatea sa citim si sa auzim ROMANESTE?
  Oricum, asa cum mi- ai lasat impresia ca esti si gandesti, poate vii si la Bucuresti, ca nu e cine stie ce mare distanta de Sibiu, si, daca am timp/-chef, si ma suni din timp, ne vedem si bem o cafea… sa schimbam pareri despre arhitectura si imobiliare, sa vezi si tu ce este aici… Ma poti suna, nr. meu de telefon mobil/fix se poate afla……
  Si, apropo de cafele la Bucuresti (poate anecdotic pentru tine/altii care VOR citi): In liceu aveam niste prieteni din Sibiu, (3) daca imi amintesc bine … si, unul dintre ei, il cheama Ioan ANGHEL, la fel se numeste si tatal lui; noi ii spuneam “Jason”. Lui, nu lui taica`su; “golanii” aia ziceau ca semana cu Jason Donovan…cantaret in mare “voga” atunci, in toate discotecile, in special la Costinesti, la VOX MARIS, unde mergeam NOI in VacaNTE…, si mai si beam si BLUE CURACAO la 50 ml, de dementi ce eram…!
  Daca mai este in Sibiu si il cunosti, si daca nu s-a schimbat prea mult de atunci (asa cum din pacate s-a intamplat cu unii dintre noi/ei, cei de atunci), …transmite-i salutari din partea mea…

  Acum sincer, n-am timp de citit si nici chef de comentat texte abramburistice dupa parerea mea…in Bucuresti unii suntem mult prea DISPERATI sa ne gasim locuri de munca ca lumea … dar, din pacate, nimeni se pare ca nu stie inca dupa care Cod al muncCII…… ne VOX angaja angajatoriii… si, foarte important se pare, daca vom munci la “albI” sau la “negrI”… glumesc si eu……JOC DE CUVINTEEE.
  Daca am timp iti VOI scrie si eu impresii/pareri despre textul asta, poate chiar zilele astea…
  Oricum, indiferent de ce scrie A.I, cred ca stiu suficient de bine piata imobiliara de la noi, CA ORICARE DIN NOI de altfel si, din nefericire pentru toti IN PREZENTUL IMEDIAT textele astea, chiar daca sunt/ar fi interesante si/sau plauzibile… isteria actualitatilor/faptelor bucurestene ne preOCUPA? mult prea mult sa mai avem timp de citit/scris filosofiiiiii!
  Eu una, dar mai ales PARINTII MEI, NU STIM CE VIITOR MAI AVEM INTR-O TARA IN CARE PREZENTUL ESTE NEDEFINIT SI un viitor EXTREM DE luminos SE PREVEDE la orizont, TU ce spui, dar VOI ceillalti?

  Salut, si sa auzim de bine-bine-bine!

  OXOXOXoxoxox

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s