6 comments on “Despre tanara generatie de ziaristi sau maneaua jurnalistica

  1. Am citit si eu unele dintre ele…jurnalisti eductia in “Scoala romaneasca de jurnalisti…coca-pizti”…

  2. Cand am vazut titlul pt prima data am crezut ca vor sa faca treaba serioasa …pacat de idee ca ce scriu acolo nu are nimic de a face cu arhitectura clujeana si critica acesteia

  3. Interesant este ca toata lumea mecaie cu comentarii la articole. Nici unul de la Clujeanul nu ii baga in seama. La fel cum repete de zeci de ori aceleasi greseli, lumea le spune ca gresesc si nimic. Daca nu sunt in stare sa retina ce meserie are un oarecare despre care e scriu, de ce s-ar documenta cand scriu “critica de arhitectura”. Cel mai tragic este ca acesti inculti sunt formatori de opinie, si nu ma refer aici la cei de la Clujeanul per se, ci la jurnalistii de provincie in general si la majoritatea celor de la ziarele centrale. Lumea nu are timp sa se documenteze singura si atunci recurge le un ziar pe care il citeste repede si crede ca stie ce s-a intamplat. Un dobitoc din asta te manipuleaza fie ca vrea fie ca nu vrea prin incultura lui.

  4. am comentat si eu la vreo doua articole dupa care vazand ca nu ma baga in seama somitatile in jurnalism de la Clujeanul, m-am lasat pagubasa! E de cacao rau ca se trezesc niste inculti sa scrie un articol despre arhitectura cand tot ce stiu ei despre acest subiect este strans legat de blocul in care traiesc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s